Over Zwembad de Roerdomp

Eindeloos zwemplezier voor iedereen

Al jarenlang is Zwembad de Roerdomp een bekend begrip in Roermond en omgeving. Het is dé ontmoetings-plek voor iedereen die van zwemmen houdt. In de wintermaanden zijn onze binnenbaden zowel voor de professionele zwemmer als voor recreanten letterlijk en figuurlijk een warm bad. En op warme zomerdagen is er niets fijner dan bij de Roerdomp te komen zwemmen en ontspannen in de buitenlucht.

 

Faciliteiten & Zwemlessen

De Roerdomp heeft een rijk aanbod aan faciliteiten. De binnenbaden zijn van alle gemakken voorzien, zoals een bubbelbad, glijbaan, stroomversnelling, een aparte peuterhoek met miniglijbaan en een horecagelegenheid. In het zomerseizoen is er volop gelegenheid om te zwemmen en ontspannen in de buitenlucht, met onder meer een golfslagbad, een royale ligweide, een familieglijbaan en een groot klim- en klauterschip voor kinderen die van avontuur houden. En weet u wat nou het leuke is? Veel van die kinderen hebben in onze zwemlessen hun koudwatervrees overwonnen en hun zwemdiploma behaald! Zwembad de Roerdomp draagt daarmee bij aan eindeloos en onbezorgd zwemplezier voor iedereen.

SAMEN GENIETEN VAN ALLE MOOIE DINGEN DIE HET WATER ONS TE BIEDEN HEEFT

 

Activiteiten & Programma’s

Naast alle voorzieningen die De Roerdomp te bieden heeft, is er in en rondom het zwembad ook altijd iets te doen. Zwemmen en actief bezig zijn in het water is leuk én past perfect in een gezonde levensstijl. Beleef in het zwembad een onvergetelijk verjaardagsfeestje, ga aan de slag met uitdagende oefeningen in onze Aquafit-lessen of kom baantjes zwemmen in uw eigen tempo. Ook voor mensen bij wie zwemmen en beweging niet zo vanzelfsprekend is, staan wij altijd klaar. Zo is er het reactiveringszwemmen voor hart- en vaatpatiënten en het revalidatiezwemmen voor mensen met een andere lichamelijke beperking. In samenwerking met Sportservice is er een speciaal Fit & Slank-programma, waarbij meer beweging en een gezond voedingspatroon hand in hand gaan. Kortom: bij Zwembad de Roerdomp geven we graag iedereen de kans om te genieten van alle mooie dingen die het water ons te bieden heeft.